В Японії відновлюють виробництво тамагочі / bandai.com

Японська компанія Bandai, що спеціалізується на виробництві іграшок і відеоігор, вирішила повернутися до виробництва популярного у 1990-ті роки гаджета — кишенькової іграшки тамагочі.

Вона представила громадськості нову версію, яка отримала назву Tamagotchi On, повідомляє РБК.

Читайте такожКласичну консоль Super Nintendo перевыпустят з новою грою

Відео дня

Оновлена іграшка зовні схожа на свого попередника: це невеликий пристрій у формі яйця, але замість чорно-білого екрану з'явиться кольоровий LCD-дисплей з діагоналлю 2,25 дюйма, під ним традиційно будуть розташовані три кнопки.

Сценарій гри зберігся: користувачам необхідно доглядати за віртуальним улюбленцем, годувати його, грати з ним, вигулювати його і укладати спати. Вихованці отримали нові здібності: тепер вони можуть ходити один до одного в гості, одружуватися і розмножуватися. Один пристрій може зберігати в собі 16 поколінь. З усім тим головна мета гри залишилася незмінною — підтримувати життєрадісність «тваринки» та не допустити її смерті.

Гра тепер зможе взаємодіяти зі смартфоном або планшетом через Bluetooth і LTE. Завдяки цьому можна буде отримувати подарунки, а також обмінюватися персонажами.

bandai.com

На офіційному сайті виробника запущено зворотній відлік часу до старту продажів нового тамагочі: він з'явиться у продажу через 74 дні, в кінці липня цього року. Ціна нового тамагочі буде становити $59,99 за штуку.

Як повідомляв УНІАН, японський розробник комп'ютерних ігор Nintendo працює над другою грою Super Mario для смартфонів.