Apple представила нові AirPods / engadget.com

Американська компанія Apple представила навушники AirPods Pro, які відрізняються від попередніх моделей лінійки дизайном та низкою нових особливостей.

Читайте такожТрамп розкритикував дизайн нового iPhone

Як повідомляє Engadget, нові навушники будуть наділені системою активного шумозаглушення і можливістю активувати асистента Siri голосовою командою.

Офіційна вартість AirPods Pro складе 249 доларів – ця сума співставна з вартістю безлічі смартфонів на Android від китайських виробників. В Україні продукція Apple традиційно продається значно дорожче офіційного цінника.

У компанії обіцяють, що навушники забезпечать дуже високу якість звуку – в них буде використовуватись «адаптивний еквалайзер», здатний автоматично підлаштовувати частотність звуку під потреби конкретного користувача. У них також буде реалізований «режим прозорості», який дозволить користувачеві чути оточення.

За рівнем автономності AirPods Pro будуть відповідати попереднім моделям – близько п'яти годин роботи. Активний режим активного шумозаглушення може скоротити цей час до 3,5-4 годин. Кейс-зарядка для навушників дозволить зарядити їх ще на 24 години.

Продажу AirPods Pro почнуться 30 жовтня.

engadget.com

Раніше мережевий інсайдер Бен Гескін, який регулярно публікує цікаві концепт-арти і рендери майбутніх мобільних пристроїв, виклав нові рендери наступного смартфона iPhone.