Ілюстрація \ REUTERS

Apple запустила підписку на свій музичний стрімінговий сервіс для корпоративних клієнтів Apple Music for Business.

Читайте такожApple попередила власників старих iPhone і iPad про відключення інтернету

У цьому проекті корпорація співпрацює з компанією PlayNetwork, яка спеціалізується на постачанні музики для бізнесу і серед клієнтів якої є Starbucks і Este Lauder, передає kommersant. Звичайна підписка Apple Music не передбачала можливості вмикати її в магазинах, ресторанах, готелях та ін.

Відео дня

У PlayNetwork відмовилися повідомити, скільки коштує підписка на Apple Music for Business, але заявили, що ціна є конкурентною. Зараз музичні стрімінгові сервіси для бізнесу в США надають компанії Mood Media (раніше Muzak), Sirius XM Holdings і Soundtrack Your Brand (раніше Spotify Business). У них передплата для корпоративних клієнтів коштує $25-30 на місяць.

Як пише The Wall Street Journal, підписка Apple Music for Business в тестовому режимі працює близько півроку. Цим сервісом користуються лондонський універмаг Harrods, магазини одягу levi's і власні магазини Apple. За даними газети, зараз у сервісу 25 клієнтів, поки компанія приділяє основну увагу мереж з більш ніж сотнею магазинів, але вона планує працювати також із середнім і малим бізнесом. Крім іншого Apple створює сотні плейлистів для корпоративних клієнтів з урахуванням переваг бренду.