Ілюстрація / REUTERS

Американська технологічна компанія Facebook безкоштовно обслуговуватиме свій сервіс повідомлень Messenger для Всесвітньої та державних організацій охорони здоров'я з метою поліпшити комунікацію в питанні протидії пандемії COVID-19. Про це повідомив менеджер з продукту Messenger компанії Facebook Стен Чудновський.

«Messenger і його розробники надаватимуть безкоштовні послуги фахівцям ВООЗ і державних організацій охорони здоров'я, щоб допомогти їм у боротьбі з пандемією COVID-19», - сказав він.

Зокрема, представники ВООЗ та державних установ охорони організації зможуть отримати сервісну підтримку фахівців Messenger зі створення автоматизованих систем відповідей пацієнтам на найпоширеніші запитання про коронавірус.

Відео дня

На думку Чудновського, це дає змогу істотно розвантажити працівників медичної сфери і створить додаткові умови для концентрації сфери виключно на питанні лікування пацієнтів.

Читайте такожЕксперти з кіберзахисту дали поради, як організувати безпечну роботу працівників під час карантину

Як повідомляв УНІАН, американська компанія Facebook інвестує 100 млн дол. для підтримки 30 тис. представників малого бізнесу в більш як 30 країнах світу в умовах епідемії коронавірусу.

17 березня технологічні компанії Facebook, Google, Lindedln, Microsoft, Twitter, Reddit і YouTube заявили, що разом боротимуться з шахрайством і дезінформацією в інтернеті в умовах епідемії COVID-19.

Читайте також: