Новинка буде доступна в чорному і білому кольорі \ фото CASIO

Компанія Casio представила новий годинник GBA900, який став найдоступнішим в сімействі G-Shock гаджетом з підключенням до смартфону.

Читайте такожНовий "розумний" годинник Apple може отримати функцію глюкометраТрадиційно для лінійки модель отримала масивний корпус, що захищає від ударів, пилу і вологи, а також високу автономність.

Без заміни батарейки новинка пропрацює два роки. Нова конструкція дозволила зменшити товщину годинника і підвищити комфорт у використанні за рахунок додаткових отворів в зоні кріплення ремінця, які покращують вентиляцію руки і відводять вологу від шкіри.

Відео дня

Оснащені акселерометром GBA900 за допомогою підключення по Bluetooth дозволяють відстежувати пройдену дистанцію, швидкість руху, витрату калорій і інші показники. Щоденна статистика завантажується на смартфон, де її можна вивчати за допомогою фірмового додатку G-Shock Move, передає kommersant.

У продажу G-Shock GBA900 з'являться 19 травня. Чорна (GBA900–1a) і біла (GBA900–7a) версії "розумного" годинника Casio оцінені виробником в $130.

Вас також можуть зацікавити новини