У Microsoft до нових вимог поставилися критично \ фото REUTERS

Перед виходом операційної системи iOS 14, який очікується в кінці місяця, компанія Apple переглянула правила свого магазину додатків App Store.

Читайте такожApple тестує AR-окуляри та працює над новою AR-гроюЯк повідомляє kommersant з посиланням на телеканал CNBC, тепер для роботи потокових ігрових платформ необхідно виконати деякі умови. У Microsoft до нових вимог поставилися критично.

В Apple заявили, що, згідно з новими правилами, потокові платформи, такі як Google Stadia і Microsoft xCloud, дозволені, але за умови, що ігри, пропоновані в цих сервісах, необхідно завантажувати безпосередньо з App Store, а не з універсального додатка сервісів.

Відео дня

Нові правила прокоментували в Microsoft: «це негативний досвід у клієнтів. Геймери хочуть відразу перейти до гри зі свого ретельно підібраного каталогу в одному додатку, як вони це роблять з фільмами або піснями, і їм не потрібно завантажувати більше ста додатків, щоб грати в окремі ігри з хмари», - наводить заяву компанії телеканал.

Введення жорсткіших правил для потокових ігрових платформ відбувається на тлі судового розгляду Apple і Epic Games - розробника гри Fortnite. Epic Games впровадив в гру Fortnite новий спосіб монетизації в обхід комісії Apple в 30%. Apple заявила про порушення умов контракту на користування каталогом App Store.

Новини, які можуть вас зацікавити: