Чого чекати від нового айфона / неофіційні рендери

У новому iPhone 12 ймовірно не буде реалізована підвищена частота оновлення в 120 Гц. Інженерам компанії довелося піти на компроміс і віддати перевагу іншому важливому нововведенню – підтримці 5G.

Читайте такожApple подала заявку на реєстрацію патенту на самовідновлювальний екран

Як повідомляє 4PDA, таку заяву зробив відомий Інсайдер Джон Проссер. У мережі давно гуляли чутки про те, що iPhone 12 отримає дисплей з підвищеною герцовко. (як мінімум – у версії Pro) і підтримку мереж 5G. Але за інформацією Проссера, Apple довелося обирати одну з двох технологій, адже разом вони занадто швидко розряджають батарею.

Відео дня

Інсайдер зазначає, що технічно дисплей iPhone 12 цілком здатний видати 120 Гц.

"5G набагато легше продавати. Так, гікам сподобалася б частота оновлення 120 Гц, але середньостатистичному покупцеві до цього немає жодного діла. Набагато простіше просувати пристрій, який "швидше завдяки 5G", ніж пояснити перевагу високої частоти оновлення дисплея», - написав Проссер в Twitter.

За його словами, наступного року в iPhone обов'язково з'явиться підвищена герцовка.

Презентація iPhone 12: що відомо

  • За інформацією інсайдерів, 13 жовтня Apple представить чотири нових смартфона: iPhone 12 Mini, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.
  • iPhone 12 Mini, швидше за все, отримає 5,4-дюймовий екран, Max і Pro - 6,1 дюйма, а флагман - 6,7. Всі вони будуть з "чубчиком".
  • Очікується, що вся лінійка нових iPhone буде підтримувати технологію 5G.