За словами Дурова, платна підписка в Telegram, яка дозволить відключати рекламу, повинна бути введена в листопаді \ фото REUTERS

Telegram тестує функцію вбудованої реклами в каналах з великою кількістю підписників. Незабаром буде платна підписка, при оформленні якої можна буде відключити рекламні оголошення.

Рекламні повідомлення вже почали з'являтися в Телеграм-каналах з кількістю підписників в одну тисячу і більше, йдеться в повідомленні засновника Telegram Павла Дурова.

У той же час за словами Дурова, платна підписка в Telegram, яка дозволить відключати рекламу, повинна бути введена вже в листопаді.

Відео дня

Читайте такожTelegram зміниться назавжди: в месенджер додали рекламу

"Багато користувачів запропонували ввести можливість відключення офіційних рекламних оголошень в каналах Telegram. Ми вже приступили до роботи над цією новою функцією і очікуємо її запуску в цьому місяці. Вона може бути оформлена у вигляді недорогої підписки, яка дозволить користувачам безпосередньо фінансово підтримувати розвиток Telegram. Автори деяких каналів також хотіли б "вимикати" рекламні оголошення в своїх каналах. В даний момент ми прораховуємо економічні умови цієї опції. Скоро рекламодавці зможуть розміщувати "невидиме" оголошення в будь-якому каналі, яке – за умови достатньої вартості показу - призведе до відсутності оголошень в цьому каналі", йдеться в повідомленні, передає Українська правда.

Telegram ввів нову функцію рекламних повідомлень. При цьому вони не будуть публікуватися в списку чатів, особистих бесідах або невеликих групах. Реклама торкнеться тільки великих каналів.

Вас також можуть зацікавити новини