Компанія може додати в" розумні " годинник кілька функцій \ фото REUTERS

Компанія Apple в новому поколінні "розумних" годинників Watch може додати функції глюкометра, тонометра і контролю рівня алкоголю в крові.

Читайте такожApple випустила iOS із захистом від відстеження додаткамиЗа інформацією The Telegraph, що посилається на документи британського стартапу Rockley Photonics, протягом двох років компанія працювала спільно з Apple над датчиками, які відстежують рівень глюкози в крові, артеріальний тиск і рівень алкоголю. Фірма зазначила, що у неї укладено контракт на розробку і виробництво датчиків для електроніки Apple.

Очікується, що нові можливості з контролю стану здоров'я користувачів можуть з'явитися в наступному поколінні Apple Watch. Якщо компанія зможе реалізувати в своєму годиннику технологію неінвазивного аналізу глюкози в крові, то пристрої лінійки Watch стануть першою масовою електронікою з таким функціоналом, передає kommersant.

Відео дня

Apple Watch Series 4, що вийшли в 2018 році, отримали функцію зняття електрокардіограми, а представлені в минулому році Apple Watch Series 6 оснащені датчиком контролю ступеня насичення крові киснем.

Вас також можуть зацікавити новини