Також Microsoft зробила більш вільний інтерфейс в додатках \ фото REUTERS

Американська корпорація Microsoft оголосила, що тепер Word, Excel і PowerPoint в iPadOS підтримують мишку і трекпад.

Читайте такожApple презентувала iOS 14: що в ній новогоТепер Office для iPad дозволяє використовувати вбудований в клавіатуру Magic Keabord трекпад, щоб пересувати фотографії, вказувати на місце в тексті і переміщати об'єкти. Нові функції стануть доступні в найближчі кілька тижнів.

Курсор також змінюється в залежності від контексту, як і в інших додатках, сумісних з Magic Keabord. Так що тепер можливо виділяти текст в Word, змінювати розмір зображень і діаграм в PowerPoint і вибрати відразу кілька осередків Excel. Це робить використання додатків дуже схожим на те, як вони управляються на комп'ютерах, передає kommersant.

Відео дня

Також Microsoft зробила більш вільний інтерфейс в додатках: Word, Excel і PowerPoint оновили стартові екрани і отримали нове меню. У компанії також планують додати підтримку декількох документів в Excel, поліпшені контекстуальні меню і підтримку автономних файлів в найближчі місяці. Microsoft вперше розповіла про плани додати підтримку миші і трекпаду в додатки Office в iPadOS в травні 2020 року.

Новини по темі