PlayStation 5 надійде у продаж в листопаді 2020 року / скріншот з трейлера

У США отримати ігрову консоль PlayStation 5 за попереднім замовленням зможуть не всі бажаючі, а лише найактивніші користувачі.

Про це Sony повідомила на офіційному сайті PlayStation.

Читайте такожSony збирає по дві консолі PlayStation 4 за хвилину

За словами компанії, для попереднього замовлення буде доступна обмежена кількість PS5. Тому ті, хто бажає отримати консоль на старті продажів, повинні оформити заявку на сайті PlayStatation і стати в електронну чергу. З цієї черги компанія вибере тільки тих, у кого вже є PS4 і аккаунт в мережі PSN. З цих користувачів будуть відібрані найактивніші. Їм і вишлють запрошення. Однак навіть це не гарантує отримання консолі нового покоління.

"Коли ви отримаєте запрошення електронною поштою, ми рекомендуємо вам слідувати інструкціям і діяти швидко", - йдеться в повідомленні Sony.

Фактично компанія говорить про те, що ті, хто отримає запрошення повинні негайно придбати консоль PlayStation 5, інакше цю можливість віддадуть наступному користувачеві в електронній черзі.

Гравців будуть відбирати в залежності від їх інтересів і активностей, пов'язаних з продуктами PlayStation.

Ті, хто отримає запрошення зможуть придбати лише одну консоль в руки - PS5 або PS5 Digital Edition. Однак список додаткових пристроїв для придбання одним користувачем трохи ширший:

  • 2 контролери DualSense;
  • 2 зарядних станції для контролерів DualSense;
  • 2 пари бездротових навушників Pulse 3D;
  • 2 мультимедійних пульта Media Remote;
  • 2 HD-камери;

Очікується, що консоль нового покоління від Sony надійде у продаж в листопаді цього року. Однак офіційна ціна PlayStation 5 досі невідома.

Трейлер PlayStation 5

PlayStation 5 була вперше представлена в червні 2020 року на трансляції Future of Gaming. Компанія показала дві версії PS5 - звичайну і Digital Edition, в якій буде відсутній Blu-ray. До кінця цього року Sony має намір виробити 10 мільйонів консолей нового покоління.