Швидше за все вереснева презентація пройде без iPhone 12 \ фото REUTERS

Компанія Apple розкрила дату своєї традиційної осінньої презентації. Однак, зарубіжні ЗМІ відзначають, що цього разу нова лінійка iPhone 12 представлена не буде.

Читайте такожApple презентувала iOS 14: що в ній нового

Коли презентація Apple 2020:

Головна презентація Apple буде проведена 15 вересня. Про це повідомили в самій компанії. Для шанувальників бренду вона вважається найцікавішою, оскільки саме на ній представляють все найважливіше.

Як проходитиме презентація Аpple 2020:

Цього року через пандемію коронавірусу презентація Apple буде проходити в онлайн-форматі. Новий керівник компанії з маркетингу Грег Джосвіак поділився анімованим запрошенням у своєму Twitter. "Побачимося через тиждень!"- написав він.

Презентація Аpple: що покажуть

За попередніми даними, на презентації Apple у вересні покажуть нову модель годинника Apple Watch Series 6, яка отримає покращений сенсор і більш ємний акумулятор. Крім того, за даними інсайдерів, компанія готує заміну Apple Watch Series 3, в основу якої ляже «п'ята» модель, без датчика, що вимірює серцевий ритм.

Також очікується презентація планшета iPad Air, що змінив дизайн. Також можливо, що на презентації користувачам покажуть телевізор Apple TV 4K+ і Mac на базі процесорів Apple Silicon. Очікується анонс маячків AirTag і навушників AirPods Studio, але є ймовірність, що вони будуть представлені в жовтні. 

Презентація Apple iPhone 12:

"Родзинкою" осінньої презентації Apple вважається айфон. Однак вже зараз відомо, що безпосередньо до запуску наступна версія iPhone ще не готова. Тому допускають, що нові iPhone 12, швидше за все будуть представлені в жовтні на окремому заході. 

За даними ЗМІ, компанія покаже відразу чотири нових моделі айфону: iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Назви смартфонів умовні, оскільки офіційний неймінг буде оголошено тільки під час презентації.

Відомо, що однією з найважливіших функцій нової лінійки стане підтримка технології 5G. В плані дизайну не варто чекати революції. Позбавлення "чубчика" чекати не варто, хоча і кажуть, що він візуально стане меншим. Є слух і про додавання 3D-камери на задню панель. Що стосується інших характеристик камер, то на флагманські моделі встановлять збільшені 12-мегапіксельні сенсори для поліпшення зйомки в умовах слабкої освітленості. У всіх смартфонах поліпшать швидкість і якість автофокусування і додадуть нову технологію стабілізації зображення, що зменшує ефект тряски при зйомці фотографій або відео. 

iPhone 12 кольори:

Apple змінює колірну гамму своїх смартфонів. Зокрема, додасть темно-синій колір в лінійку, замінивши ним темно-зелений.

Концепт нового iPhone 12 в темно-синьому кольорі / фото Twitter iPLUGNG

Новий iPhone 12: ціна 

За даними експертів, iPhone 12 буде коштувати $649. Однак деякі інсайдери стверджують, що найдешевша модель буде коштувати не менше $749. Багато чого буде залежати від наявності / відсутності 5G чіпа і рішення Apple включити його вартість в ціну на смартфон. Найдорожчу версію iPhone 12 Pro Max, 512 ГБ експерти попередньо оцінюють в $1399.