Apple представили новий годинник Series 6 / фото REUTERS

Компанія Apple на презентації 15 вересня представила новий годинник Apple Watch Series 6.

Голова компанії Тім Кук під час презентація розповів, що годинник Apple Watch можна використовувати по-різному: управляти розумним будинком, слухати музику, стежити за серцебиттям, відстежувати падіння. Але основний акцент у презентації цього року зроблено на відстеженні стану здоров'я.

Так, нова операційна система WatchOS 7 буде стежити за вашим споживанням кисню: вбудований датчик кисню виміряє його рівень всього за 15 секунд. Також з'явився таймер миття рук, що включається автоматично.

Відео дня

Годинники також зможе допомагати в дослідженнях, присвячених впливу насичення крові киснем в боротьбі із захворюваннями серця і легенів, а також в дослідженнях з вивчення вірусу грипу.

Читайте такожХарактеристики нових iPad та Apple Watch витекли в мережу до офіційної презентації

Варто також додати, що до одного iPhone можна буде підключити кілька Apple Watch - наприклад дітей або літніх родичів. Таким чином, годинник зможе попередити родичів або близьких, якщо щось пішло не так.

Крім цього, можна буде вказати, з якими контактами можуть спілкуватися ваші діти. Також можна буде стежити за місцем розташування дитини, але тільки якщо модель Apple Watch підтримує SIM.

У Series 6-новий двоядерний процесор S6, який заснований на процесорах a13 Bionic з iPhone.

У годиннику тепер також є висотомір, а також оптимізована робота екрану.

Apple також показала безліч різних циферблатів. Наприклад - з тахіметром, або циферблат з намальованими людьми (які кожен раз різні), а ще з'явився циферблат мемодзі, які перебралися з "Айфона".

Нові годинники будуть доступні в синьому, золотому, сіро-чорному і червоному кольорах.

Apple Watch Series 6 коштуватиме $399. В американські магазини девайси надійдуть 18 вересня.

Вас також можуть зацікавити новини