YouTube почне розміщувати рекламу у всіх відеороликах \ фото REUTERS

Американський відеохостинг YouTube з 1 червня почне розміщувати рекламу у всіх відеозаписах, представлених на базі платформи, в тому числі і на каналах, не включених в партнерську програму.

Про це йдеться в нових правилах конфіденційності відеоресурсу. Згідно з новими правилами, з 1 червня почнуть діяти оновлені умови використання YouTube, в тому числі і право на монетизацію відеохостингом контенту.

Читайте такожYouTube почне тестувати приховування лічильника дизлайків під відеороликамиТакож відеосервіс введе податки для блогерів, які живуть за межами США. Отриманий від переглядів в США прибуток буде оподатковуватися. Йдеться в тому числі про доходи, отримані через сервіс YouTube Premium, суперчат і спонсорство. У зв'язку з цим автори контенту повинні будуть надати сервісу Google AdSense податкову інформацію, найменування юридичної особи та комерційну назву. Якщо ці дані не будуть направлені до 31 травня 2021 року, то відеохостинг може утримувати до 24% від доходів з переглядів, йдеться в правилах надання податкової інформації Google, передає kommersant.

Відео дня

Нові умови будуть поширені і на сервіс "YouTube дітям". У тому випадку, якщо ним користується дитина, правила від його імені приймають батьки. Для американських користувачів платформи ці правила вступили в силу в листопаді 2020 року.

Вас також можуть зацікавити новини