REUTERS

Про це повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

«Тіло Івана Резніченка виявив його товариш, теж депутат Соледарської міськради, який самостійно займався пошуками. Тіло лежало в одній із соляних копанок міста Соледар Донецької області», – повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

За його словами, правоохоронці затримали двох злочинців, які на замовлення сепаратистів убили Резніченка. Убитий був головою первинної профспілкової організації ДП «Артемсіль» і дотримувався проукраїнських патріотичних поглядів.

Відео дня

Читайте такожПорошенко пообіцяв надати Володимиру Рибаку звання Героя України - блогерЗатримані зізналися, що протягом тижня стежили за Резніченком. Зловмисники викрали депутата ввечері 21 червня.

«Злочинці двічі вистрелили в голову Івану Резніченку, а потім перерізали йому горло, бо він був ще живий. Після цього зловмисники кинули тіло в яму», - повідомив Волинець.

Це не перший випадок, коли від рук терористів гинуть активісти. 17 квітня 2014 року в Донецькій області було вбито депутата Горлівської міськради від «Батьківщини» Володимира Рибака, який зірвав прапор так званої «Донецької республіки» з будівлі Горлівської міськради. СБУ тоді встановила, що ватажок терористів Ігор Безлер на прізвисько «Бєс» доручив своїм підручним закатувати Рибака.