УНІАН з'ясував, що найкраще дарувати на день Святого Миколая / УНІАН

В ніч на 19 грудня у православних християн заведено відзначати День Святого Миколая, який вважається покровителем дітей. В це свято дітям та близьким людям прийнято дарувати подарунки.

Вважається, що подарунки від Миколая отримують лише слухняні діти, а неслухняним дістаються різки. УНІАН зібрав кращі ідеї для подарунків на свято Святого Миколая.

Читайте такожВихідні в 2019 році: скільки українці відпочиватимуть

Відео дня

Солодощі на Святого Миколая

Солодкі презенти є традиційними подарунками на День Святого Миколая, ними легко порадувати як дорослих, так і дітей.

Традиційними ласощами цього свята можна вважати шоколадні фігурки святого Миколая. Більш креативний варіант – зібрати цукерки і солодощі у святковий «носок» або скриньку.

Солодке - відмінний подарунок дітям на Святого Миколая / pixabay.com

Іграшки та гаджети

День святого Миколая – дитяче свято. Чимало дітей чекають його, щоб знайти під подушкою нову м'яку іграшку, конструктор або цікавий гаджет. Порадувати корисним та стильним гаджетом можна і дорослих.

Напередодні новорічних свят доречним подарунком також стануть новорічні іграшки.

Хенд мейд на Святого Миколая

Здивувати близьку людину можна незвичайним подарунком ручної роботи, зробивши його самостійно або знайшовши на тематичних інтернет-майданчиках. Унікальний одяг, іграшки та аксесуари – чудовий подарунок до будь-якого свята.

До Дня святого Миколая можна дарувати м'які іграшки / marieclaire.ua

Книги до Дня святого Миколая

Людину, що читає, легко порадувати, залишивши під її подушкою нову книгу. Дітям підійдуть яскраві казки та пригодницька література, дорослим – трендові новинки або подарункові видання улюблених авторів.

Подарункові сертифікати та квитки

Найкращий подарунок – той, який може подарувати близькій людині незабутні емоції. Подарунковий сертифікат на катання на ковзанах, квиток на виставку чи концерт – гарантовані способи порадувати дорослих.

Книга - гарний подарунок до Дня святого Миколая / ReadRate

Парфуми, косметика, одяг

Чоловіки можуть порадувати другу половину подібним подарунком. З урахуванням того, що День святого Миколая – зимове свято, краще дарувати теплі речі.

Раніше УНІАН зібрав все, що відомо про прикмети і традиції на Свята Миколая.