У кожному відділенні Укрпошти буде каталог з книжками

З 10 грудня 2018 року УКРПОШТА спільно з видавництвом #книголав та інтернет-книгарнею Yakaboo.ua розпочинає продаж книжок за єдиним каталогом.

Відтепер у кожному відділенні й у всіх поштарів національного оператора поштового зв’язку доступний каталог, де зібрано літературу для дітей і підлітків, науково-популярні видання із саморозвитку, здоров’я й бізнесу, класичну та сучасну художню літературу для дорослої читацької аудиторії. Таким чином, відтепер українці матимуть можливість  замовляти якісні книги з доставкою по всій Україні.

Відео дня

У каталозі представлено книжки відомих українських видавництв: Yakaboo Publishing, #книголав, Vivat, Клуб Сімейного Дозвілля, КМ-Букс, Ранок, Рідна Мова, Видавництво Старого Лева тощо. Обрані видання можна замовити за телефоном гарячої лінії 0 800 300 545 (всі дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України є безкоштовними). Доставка замовлень до всіх відділень Укрпошти також є безкоштовною.

"Книжка поштою допоможе подолати дефіцит книгарень в країні й максимально спростить процес покупки. Це важливий крок в рамках популяризації читання — тепер книга стане більш доступною навіть в найбільш віддалених куточках України", - наголосили в Укрпошті.