Наступною датою апокаліпсису називають 13-е січня / ТСН

Як відомо, дати «кінця світу» постійно переносяться, і, тим не менше, кожен новий анонс загибелі людства викликає певний інтерес і побоювання у людей.

Отже, за прогнозами астрологів, свіжа апокаліптична дата – 13 січня 2019 року, пише uaportal.com. За інформацією НАСА, в цей день, за розрахунками вчених, на відстані 61 мільйон кілометрів від Землі пролетить астероїд 2002 NT7.

"Знаєте, сама дата 13 січня 2019 року справді катастрофічна. З точки зору астрології це просто катастрофа. До речі, тут ще й чортова дюжина – 13, - каже астролог Влад Росс. - Дійсно, сам по собі астероїдом 2002 NT7 становить загрозу для нашої планети. Але, швидше за все, він все-таки не впаде на Землю. Знаєте, чому? Тому що буде квадрат між Ураном і Плутоном, а Плутон буде в сполученні з Сонцем заходящим вузлом".

Відео дня

Читайте такожЯкі знаки Зодіаку розбагатіють у 2019 році - прогноз астролога

Він визнав, що незважаючи на те, що астероїд 2002 NT7 становить загрозу для нашої планети, швидше за все, він все-таки не впаде на Землю.

"Знаєте, чому? Тому що буде квадрат між Ураном і Плутоном, а Плутон буде в сполученні з Сонцем заходящим вузлом", - пояснив Влад Росс.

За його словами, рано чи пізно цей провісник нещастя змінить свою орбіту і в якийсь із наступних років може все-таки зіткнеться з Землею, проте не в цей раз.

"А я з точки зору астрології просто пораджу людям 13 січня нікуди не вилітати, оскільки підвищується небезпека авіакатастрофи. І найголовніше – не перебувати в натовпі. Дуже велика небезпека терактів, а також природних катаклізмів – цунамі, землетрусів тощо. Тим більше що в цей день ще і з'єднання Меркурія з Сатурном", - попередив астролог.

Як повідомляв УНІАН, раніше астролог розповів, кому в 2019 році загрожують удари долі.