Одне з небезпечних місячних затемнень очікує нас в січні / Фото: pixabay.com

Місячне затемнення, яке відбудеться 21 січня, стане своєрідним індикатором наших вчинків і дій у минулому, а вплив планет принесе часом радикальні зміни і не завжди добрі.

Читайте такожКому пощастить у 2019 році: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Про це розповіла професійний астролог Наталя Анісімова на сторінці в Instagram.

Відео дня

Початок затемнення припадає на 5:34 ранку, пік буде спостерігатися о 7:12, а закінчиться о 8.51. "Кривавий Місяць" буде видно в небі над північною півкулею Землі.

Одне з небезпечних місячних затемнень очікує нас в січні. Експерт радить провести цей час максимально усвідомлено. У цей період може збільшитися кількість побутових конфліктів з неприємними наслідками.

В такі небезпечні дні можна користуватися ритуалами на вдачу. Астрологи зазначають можливість незворотніх наслідків під час таких подій і навіть протягом декількох днів після них. Будьте обережні та не приймайте поспішних рішень.

Як вплине затемнення 21 січня на різні сфери життя

У стосунках будуть спостерігатися труднощі, тому що місячне затемнення у Леві підвищує імпульсивність людей, бажання вирішувати проблеми грубою силою, а не переговорами. В такий день більшість людей буде спочатку робити, а потім думати.

21 січня краще не потрапляти в конфліктні ситуації, не провокувати людей на негативні емоції. Корисно буде очищення своєї енергетики від негативу.

У кожного затемнення є свій час дії, але це не означає, що проблеми будуть тільки в цей конкретний день. Повне місячне затемнення зможе чинити негативний вплив на людей до 27-28 січня. Також будуть відзначатися деякі енергетичні збої і за добу до самого затемнення. Можливо погіршення настрою, поява нездужання, підвищеної втоми. Варто планувати справи заздалегідь і не брати на себе занадто велику відповідальність.

Яким знакам зодіаку варто бути обережніше

Стихія Вогню буде перебувати під ударом в першу чергу. Це стосується представників таких знаків, як Лев та Овен. Стрільцям пощастить більше, тому що ці люди менш імпульсивні. Нещасливими можна вважати всіх, хто не вміє стримувати емоції і неухильно слідувати правилам. Сюди можна віднести Козерогів, Терезів, Водоліїв, Тельців та Раків.

Найменше труднощів і негараздів належить зустріти Дівам, Рибам та Близнюкам. Ці люди вміють відкладати важливі справи, а також регулювати свій настрій самостійно. В самоті їм не нудно і не сумно. Для багатьох цей день буде майже рядовим, але важливо пам'ятати про те, що деякі небезпеки можуть бути прихованими.

Раніше УНІАН розповів про особливості січневих затемнень.