Астролог розповів, чи зуміє Україна зберегтися в її нинішніх кордонах / фото УНІАН

У День Соборності України, 22 січня, астролог Влад Росс розповів, чи існує для нашої держави загроза нового поділу по Дніпру, і чи зможе Україна відновити свої кордони.

"За моїми прогнозами, Україні вдасться повернути Донбас. Однак це станеться не зараз, не найближчим часом, а пізніше – швидше за все, вже після 2025 року. А от Крим, як легко подарували Україні, так легко і забрали. В майбутньому, швидше за все, Крим українським не стане знову", - зазначив він. Про це пише "Главред".

Крім того, за словами Росса, українську державу чекає велике економічне зростання.

Відео дня

"Настільки велике, що Україна зуміє стати супердержавою, оскільки з нашою країною пов'язаний грошовий знак Зодіаку – Телець. Так що в будь-якому випадку рано чи пізно Україна буде жити краще, ніж Росія. По-перше, у Росії з часом закінчаться нафта і газ, по-друге, люди перейдуть від використання нафти та газу до поновлюваних джерел енергії, відповідно, нафта і газ просто виявляться непотрібними. Тому Росія, яка живе в основному за рахунок продажу енергоресурсів, збанкрутує. Але навіть після цього Крим не повернеться, він стане незалежним", - сказав він.

Читайте такожЖертвами війни на Донбасі стали майже 13 тисяч людей - ООН

Що стосується апетитів сусідів України, то, за прогнозом Росса, поки Угорщина і Румунія є членами Євросоюзу, немає жодних шансів, що вони спробують відібрати частину українських територій.

А вихід з ЄС для них обернеться плачевними наслідками, зокрема, це призведе до економічних проблем – у разі виходу з ЄС економіка Угорщини та Румунії обвалиться до рівня української, а то й набагато серйозніше. Так що ніяких територіальних претензій до України з боку Угорщини та Румунії чекати не варто. Хоча, якщо б Угорщина не була в складі Євросоюзу, Закарпаття вона б вже відхапала, а румуни – Буковину. Але їх стримує Євросоюз", - зазначив астролог.

Так що, незважаючи на всі ризики і можливі апетити сусідів, Україна ніколи не буде знову поділена по Дніпру, резюмував Росс.