8 лютого з вивіски ресторану KFC на "Будинку профспілок" з боку вул. Михайлівській зняли плівку, яка її закривала / УНІАН

У Києві на ресторані KFC у "Будинку профспілок" знову приховали вивіску.

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні вивіска ресторану знову, як два дні тому, закрита чорною плівкою.

Нагадаємо, що 8 лютого з вивіски ресторану KFC на "Будинку профспілок" з боку вул. Михайлівської зняли плівку, яка її закривала.

Відео дня

Читайте такожПоліція Києва проведе два службових розслідування після зіткнень з активістами С14

УНІАН того ж дня звернувся до прес-служби компанії KFC з питанням щодо можливості відкриття ресторану в "Будинку профспілок" на Майдані Незалежності у Києві, проте станом на 10 лютого відповіді ще не отримав.

Як повідомляв УНІАН, 21 листопада 2018 року ввечері в Києві у відновленому після пожежі під час Революції Гідності в лютому 2014 року "Будинку профспілок" відкрився ресторан швидкого харчування мережі KFC, що викликало обурення громадян і протести біля закладу. За повідомленнями в соціальних мережах, після того, як активісти запалили піротехніку і розписали стіни ресторану, поліція почала затримувати протестувальників. Під час затримань застосовувався сльозогінний газ і засоби фізичного впливу. Також правоохоронці перекривали вихід з метро.

Ресторан швидкого харчування KFC у "Будинку профспілок" після цього оголосив, що тимчасово припиняє роботу.