Поліція і спецназівці затримали чоловіка, який для інтимних розваг постачав клієнтам-педофілам хлопчиків / Фото УНІАН

У Миколаєві поліція та спецпризначенці затримали чоловіка, який для інтимних розваг постачав клієнтам-педофілам неповнолітніх хлопців.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Миколаївській області, 30-річний житель Миколаєва, який сам має нетрадиційні інтимні вподобання, систематично постачав замовникам для надання сексуальних послуг 16-річних підлітків.

Зазначається, що 21 лютого звідника затримали оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми та бійці роти поліції особливого призначення безпосередньо, коли той вже привіз чергового неповнолітнього до клієнта та отримав за це 2000 гривень, з яких 500 – повинен був віддати «підопічному».

Відео дня

Читайте такожДенісова: Москалькову "тримають в облозі" і не дозволяють їй розповідати про стан політв’язнів

Слідчі Слідчого управління під процесуальним керівництвом обласної прокуратури зібрали достатню доказову базу злочинної діяльності чоловіка, аби повідомити йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Відомо, що зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбещення неповнолітніх, зґвалтування неприроднім способом та звідництво для розпусти підлітків, за що потрапив за ґрати на 11 років, а через 6 років був звільнений умовно-достроково та півтора роки тому опинився на волі й продовжив займатись організацією дитячої проституції, отримуючи від цього прибуток.

За відомостями поліції, підлітків, готових за гроші виконувати сексуальні забаганки педофілів, злочинець знаходив серед свого оточення.

Наразі зловмисник затриманий у поряду ст. 208 КПК України, найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід. Також вирішуватиметься питання про притягнення до відповідальності клієнтів затриманого.