MARUV / Фото УНІАН

Співачка MARUV, яка представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2019, осоромилася під час фіналу нацвідбору.

На запитання ведучого Сергія Притули про те, як її патріотизм співіснує з гастролями в Росії, співачка відповіла, що конкурс Євробачення з'явився після Другої світової війни нібито для того, щоб об'єднати країни.

У свою чергу Притула запитав, кого саме MARUV вдалося об'єднати своєю піснею.

Відео дня

Читайте такожЄвробачення-2019: виступи всіх учасників у фіналі Нацвідбору (відео)

«У мене багато глядачів з України, Росії, Туреччини. Всі вони приїжджають на різні концерти. У них є свої чати, вони спілкуються, є свої фани – «марувіанці», які між собою спілкуються. І не важливо, з якої ти країни... Багато людей, що живуть в Росії, добре ставляться до тих, хто живе в Україні. Вони слухають українську музику, захоплюються нею. Не всі погані, не можна судити всіх по одній людині – президенту. Не може бути 4 мільйони, або 4 мільярди, здається (проживає в Росії – ред.), жителів Росії, які все відверто погані і хочуть воювати», - заявила співачка.

«Ви знаєте, 4 млрд – це, напевно, мрія їхнього президента, а 4 млн – це наша мрія», - саркастично відповів ведучий.

Як повідомляв УНІАН, співачка MARUV представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2019, який пройде в Ізраїлі.

MARUV обійшла український жіночий джаз-бенд Freedom jazz, групу YUKO, що працює в жанрі фольктронікі, Brunettes Shoot Blonde зі своїм "мультиінструментальним" роялем, популярну групу KAZKA, що підкорила жителів багатьох країн своїм хітом "Плакала", а також близнят з дуету ANNA MARIA, що потрапили в скандал через невизнання російської агресії.

Від журі бали розподілилися наступним чином : 1 бал - ANNA MARIA, 2 бали - Brunettes Shoot Blondes, 3 бали - гурт KAZKA, 4 бали - YUKO, 5 балів - MARUV, найвищі 6 балів - Freedom jazz.

Телеглядачі проголосували трохи інакше: 1 бал - YUKO, 2 бали - ANNA MARIA, 3 бали - Brunettes Shoot Blondes, 4 бали - Freedom jazz, 5 балів - KAZKA, 6 балів - MARUV.

Загалом у телеголосуванні взяли участь 167,5 тисяч глядачів.