Під офісом '1+1' пройшов замовний мітинг, учасникам роздавали по 80 гривень

Сьогодні, 28 лютого, рівно з 10:00 до 12:00, співробітників 1+1 медіа розважали учасники замовного мітингу, організаторами якого виступили псевдогромадські активісти. «Мітингувальників» закликали долучитися до акції напередодні, місцем збору став кінотеатр «Жовтень». Серед тих, хто захотів отримати гроші, а йдеться про 80 гривень, - здебільшого люди похилого віку. Близько 9 ранку вони централізовано вирушили від кінотеатру «Жовтень» до головного офісу медіахолдингу. Згодом до перформансу приєдналися молодики спортивної статури.

Процесом керувала група людей, нібито громадських активістів, які і координували проплачену ходу з роздачою спочатку державних прапорів, а згодом і плакатів з гучними політичними висловлюваннями на всі випадки життя. Адже самі «активісти» не мали одностайної думки щодо того, куди їх привели, з якою метою та за кого потрібно виступати. Серед учасників – прихильники Ю. Тимошенко, В. Зеленського, Ю. Бойка та навіть П. Порошенка. За 10 хвилин до початку акції на запитання перехожих: «А що тут відбувається», ті активісти, які ще не визначилися, відповідали: «Акція, доцю, якась акція. Ми нічого не знаємо, нас сюди привели».

Співробітники медіагрупи, які не встигли зайти до офісу, залюбки спілкувалися з «активістами»: «Що тут відбувається? - А ви що плакати не бачите? - Так, бачу. Собі теж такий хочу. Де його можна взяти? - Несіть папірця, я вам намалюю. - А де прапор на риболовній вудочці можна взяти? - А ви постояти хочете? - Так. - Ну тоді дивіться, йдете у кінець натовпу. Там стоїть чоловік, який все координує. Він дуже розумний. Він вам допоможе та скаже, як долучитися до мітингу». Після мітингу всі прапори були централізовано повернені, а плакати – викинуто у смітник.

Відео дня

Єдиний, хто знав, про що мітинг, - його ведучийГеоргій Дорофєєв, який, судячи з його фото та відео у соціальних мережах, є професійним тамадою-мітингувальником і був помічений в акціях проти У. Супрун, за відставку В. Гонтаревої, та на підтримку партії «За життя».

Як медіахолдинг, який працює за принципами чесності, прозорості та відкритості, ми вкотре хочемо підкреслити, що у передвиборчій кампанії зберігаємо повний нейтралітет, і, як рекламодавець, надаємо усім кандидатам однакове право бути представленими в блоці політичної реклами на рівних умовах. У тому числі – діючому президенту Петру Порошенку, якого активісти назвали «замовником» мітингу. Тому запрошуємо ініціаторів акції не ховатися за старенькими, а приходити на ефір 1+1.

Більше фото та відео можна знайти у папці за цим посиланням: https://cutt.ly/l4Kpt