Журналіст помер 7 березня / фото УНІАН

У Харкові 7 березня помер журналіст Микола Криволапов.

Читайте такожАварія у Харкові з шістьма жертвами: у фігуранта ДТП розповіли, хто намагається витягнути його на волю

Про це NewsRoom повідомили у прес-службі мерії. "Друзі, колеги, знайомі та просто не байдужі й не черстві люди! У нашій сім'ї сталася велика біда! У мого брата Миколи Криволапова стався сильний інсульт. Він прооперований і лежить на вентиляції легенів у четвертій "швидкій" міста Харкова", - писав 5 березня брат Криволапова Олександр.

Відео дня

Свою кар'єру він починав на телеканалі Simon, був зіркою місцевого телебачення в 90-ті роки, пізніше очолював низку місцевих журналістських проектів.

Останнім часом багато писав про смертельну ДТП на Сумській (фігуранти справи - Дронов і Зайцева, - Ред.) і слідкував за ходом судового процесу.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

26 лютого цього року суд виніс рішення і визнав Геннадія Дронова та Олену Зайцеву винними у скоєнні резонансної смертельної ДТП і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 10 років кожного.