Виготовлену в повний зріст ляльку-тхора презентуватимуть на VI Харківському міжнародному марафоні \ sportevents.kharkiv.ua

На підставі результатів конкурсу на спортивний талісман Харкова, була проведена робота з розробки макета тхора, який став офіційним спортивним талісманом міста.

Виготовлену в повний зріст ляльку-тхора презентуватимуть на VI Харківському міжнародному марафоні, який відбудеться 14 квітня, повідомляє sportevents.kharkiv.ua. В рамках Марафону спортивний талісман вийде на старт з учасниками всіх дистанцій. Протягом роботи марафонського містечка всі бажаючі зможуть познайомитися і сфотографуватися з ним. Офіційне гасло Тхора – «Заряджаю на перемогу!».

Нагадаємо, що 15 серпня 2018 року Департаментом у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради був оголошений конкурс на спортивний талісман для Харкова. За талісман міста боролися такі пропозиції: гепард, мураха, білка, тхір і черепаха. Результати голосування: за тхора проголосували 45%, білку - 19%, за гепарда - 23%, за мурашку – 7%, за черепаху – 6%. Талісман буде використовуватися в рекламних, комунікаційних та інших заходах, спрямованих на формування позитивного спортивного іміджу Харкова.

Відео дня