Павло Глоба склав гороскоп на 2019 рік / фото rabstol.net

Астролог Павло Глоба склав прогноз на 2019 рік та розповів про те, що на нас може очікувати.

Він радить у рік Свині завершувати справи, розпочаті раніше. Харизма та наполегливість будуть не такі важливі й ефективні, як працьовитість і вміння правильно розподіляти свої внутрішні ресурси, пише SlovoFraza.

Домогтися успіху в 2019 році можна за допомогою доброти та чуйності. Також успіх буде забезпечений тим, хто вміє пристосовуватися до всього, що відбувається навколо. Павло Глоба зазначає, що настав час навчитися згладжувати конфлікти й шукати компроміси.

Відео дня

У цьому році слід утримувати будинок у повній чистоті, щоб перемогти невдачі. Також варто почати боротьбу з поганими звичками.

Астролог каже, що 2019 рік — час маніпуляторів. Люди можуть бути дуже хитрими, тому краще довіряти, але перевіряти двічі.

Величезною проблемою стане байдужість людей. Чекати допомоги від когось не варто, тому що багато хто зациклений на власних проблемах. З агресивно налаштованими людьми варто скоротити спілкування, інакше вони можуть захопити владу та почати вами користуватися, радить Глоба.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши знаки Зодіаку, яким пощастить

Яким буде 2019 рік для Знаків східного гороскопу

Люди, народжені в рік Свині, повинні намагатися не допускати повторення старих помилок, тому що наслідки цих дій будуть відчуватися наступні дванадцять років, поки цикл не зміниться на новий.

Якщо ви народжені в рік Кота або Кози, то 2019 рік може принести вам нові сподівання на реалізацію давно складених планів. Для досягнення успіху необхідно брати на себе відповідальність і не боятися приймати важливі рішення.

Бикам і Півням посміхнеться удача тільки в разі колективної праці та роботи в команді. Потрібно керуватися своїми принципами та правилами, не відступаючи від них ні на крок, але при цьому прислухатися до інших людей.

Люди східних Знаків, як Дракон і Кінь, можуть зіткнутися із серйозними проблемами. Доведеться обмежити себе в ініціативі. Не варто давати гроші в борг, обманювати людей. Зберегти успіх допоможе віра в краще.

Собакам і Щурам Павло Глоба радить бути обережнішими у ділових зв'язках, бо  можливі зради, розриви, конфлікти. Потрібно ретельніше обирати оточення, щоб зберегти успіх.

Людям, народженим в рік Змії, цей час може показати неоднозначним. Щоб залишитися на хвилі успіху, Зміям потрібно намагатися йти на компроміси та бути більш гнучкими. Навіть з ворогами варто шукати точки дотику.

Тиграм і Мавпам потрібно уникати конфліктів. Можливо, доведеться відстоювати свої права, захищатися від нападок ворогів. Ймовірні проблеми на любовному фронті.