В Україні відзначають День податківця / фото korupciya.com

18 березня українські податківці та митники відзначають професійне свято - День працівника податкової та митної справи України.

Читайте такожДень землевпорядника - привітання, вірші та побажання

Офіційна святкова дата для податківців була встановлена у 2013 році, указом тодішнього президента країни Януковича. Нове свято прийшло на зміну Дню митної служби України, який відзначався 25 червня, а також Дню працівника державної податкової служби України, який святкували 2 липня.

Щорічно 18 березня співробітники українських фіскальних установ приймають поздоровлення від своїх керівників та вищих державних чинів. Успішним чиновникам вручають державні нагороди та премії.

Водночас, податківці влаштовують з колегами корпоративи, а також приймають привітання від близьких, друзів і знайомих.

18 березня співробітники українських фіскальних установ приймають вітання c професійним святом / newsradio.com.ua

УНІАН зібрав в мережі найкращі привітання та листівки до Дня податківця.

Привітання податківцю у віршах

Податкова служба,

Поздоровлення прийми від України

При погонах, служиш вірно,

Наповнюючи бюджет країни.

З Вами зустріч тяжка традиційно,

Якщо доходи не чисті

Заплати й спи спокійно,

Кажуть податківці.

***

Успіхів у роботі, погоди приємної. 

Податків стабільних, скарбниці величезної. 

Сімейного щастя, зарплати пристойної,

Друзів найвірніших, здоров'я відмінного!

***

Хто сидить в барлозі,

Хто живе гідно,

Якщо сплатив податки -

Можеш спати спокійно!

Щоб спокійніше було,

Посміхнися швидше,

Мій інспектор милий -

Немає тебе добріше!

День податківця - поздоровлення в прозі

"Податкова інспекція — як суворо звучать ці слова! Але сьогодні ваше свято! Геть маски байдужості та серйозності! Наповніть келихи і привітайте одне одного, а ми привітаємо вас! Бажаємо посміхатися ширше — так податки самі потечуть до вас рікою, вислизаючи від неплатників. Бажаємо частіше розслаблятися — життя буде не таким складним. Нехай не лише подяка стане винагородою за вашу працю, але і приємна грошова премія!"

"Я хочу привітати тебе з Днем податкової служби! Стояти на сторожі добробуту держави – місія складна і почесна. Ти з блиском справляєшся зі своїми службовими обов'язками завдяки своєму величезному досвіду і знанням. Бажаю тобі просування по кар'єрних сходах, успіхів у роботі. Нехай у тебе завжди буде чудовий настрій, бажаю здоров'я, щастя і добробуту".

"Податківці – вірні слуги народу. Це ви, дорогі наші, суворо контролюєте поповнення державної скарбниці, і тим самим впливаєте на її розвиток і процвітання. Сьогодні ваше свято, дозвольте від усієї душі привітати вас і побажати всього найкращого. Нехай здійснюються ваші мрії, нехай удача завжди супроводжує вас, нехай в особистому житті все йде, як по маслу".

День податківця - листівки

.uaportal.com
art-shop.com.ua
od.sfs.gov.ua