З'явився гороскоп на тиждень / фото 2018.pp.ua

З'явився гороскоп на тиждень, 18 - 24 березня. Астрологи радять цього тижня прислухатися до підказок небесних світил.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає на кожен зі знаків Зодіаку на цьому тижні, 18 - 24 березня.

ОВЕН. Докладіть зусиль до того, щоб реалізувати свої задуми, адже від цього залежить ваша фінансова ситуація. Будьте готові, що доведеться відповідати навіть за найменші промахи в роботі.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. З великими досягненнями на професійному терені доведеться трошки почекати. Потрібно буде зайнятися нагальними справами, хоча вони вам можуть і не подобатися. Не поспішайте голосно протестувати, тримайте свою думку при собі.

БЛИЗНЮКИ. Все складеться найкраще на службі, якщо будете цілеспрямовано йти до своєї мети, не звертаючи уваги на витівки недоброзичливців й інтриганів. Тішить те, що покращиться матеріальна ситуація й ви отримаєте можливість реалізувати свою мрію.

РАК. У ваших руках все горить зараз, маєте всі шанси досягти відмінних результатів на службовому терені. Хороший період очікується для зустрічей, ділових поїздок, налагодження плідних контактів.

ЛЕВ. Готуйтеся до того, що скоро у вашому житті настануть серйозні зміни. Ваш авторитет помітно зросте, не доведеться узгоджувати кожен свій крок з керівництвом, отримаєте більше самостійності у прийнятті рішень.

ДІВА. Досягайте нового, намагаючись отримати від кожної зустрічі з цікавою людиною користь для себе. Ймовірно, ваш настрій буде змінюватися, паралельно з'являться інші цілі й бажання. Уникайте дратівливості та нервозності.

Читайте такожГороскоп на 2019 рік: астролог розповів, на які знаки Зодіаку чекає успіх

ТЕРЕЗИ. Цілком ймовірно, що на службі вам запропонують більш престижну посаду, потрібно бути готовим до цього. Не забувайте, що достаток безпосередньо залежить від зусиль, яких ви докладаєте. Чіткий план дій та дотримання кожного його пункту вельми важливі для вас зараз.

СКОРПІОН. Вдасться завершити у термін намічене раніше, що обов'язково обіцяє непоганий прибуток. Майбутній період не найсприятливіший для того, щоб починати щось нове. Саме час провести роботу над допущеними помилками, зробити потрібні висновки.

СТРІЛЕЦЬ. Про свої плани краще поки нікому не говорити, особливо це стосується колег й ділових партнерів. Прислухайтеся до власної інтуїції, ігноруючи поради доброзичливців. Для того, щоб позбутися шкідливих звичок, вам не потрібно зараз докладати особливих зусиль.

КОЗЕРІГ. Результати перевершать усі прогнозовані очікування, що не може не тішити. Звісно, настрій підвищиться, ви зможете об'єктивно оцінити ситуацію, що, звичайно ж, допоможе уникнути серйозних помилок.

ВОДОЛІЙ. Цілеспрямованість та рішучість, проявлені вами, обов'язково принесуть свої плоди. Щоб знайти душевну рівновагу, необхідно працювати над собою постійно, оголошуючи справжню війну ліні. Будьте терпимішими у стосунках з близькими.

РИБИ. Щоб розкрити свій творчий потенціал, вам не доведеться робити щось особливе, що виходить за рамки звичних занять. Емоції часом заважають розкрити здібності, якими володієте. Потрібно з цим постійно боротися, виховуючи в собі спокій.