Кожна з п’яти команд складалася з восьми гвардійців \ Нацгвардія

У Харківській області провели змагання для стрільців Національної гвардії.

Про це йдеться в повідомленні Східного теруправління Національної гвардії. Зокрема, на стрільбищі Слобожанської бригади зустрілись команди від військових частин Східного оперативно-територіального об’єднання зі спортивної та практичної стрільби.

Відео дня

Кожна з п’яти команд складалася з восьми гвардійців. Родзинкою цьогорічних змагань стала участь жінок-військовослужбовців, раніше в них брали участь лише чоловіки. Тож, відтепер у кожній команді з’явилась представниця прекрасної статі. «Мені цікаво та почесно позмагатись у стрільбі з моїми колегами по службі. Під час навчання в Академії я також показувала гарні результати з вогневої підготовки», - розповіла лейтенант Марія Павлова з військової частини 3005.

Родзинкою цьогорічних змагань стала участь жінок-військовослужбовців \ Нацгвардія

На змагання всі військовослужбовці приїхали зі своє штатною зброєю – пістолетами, автоматами та снайперськими гвинтівками.

На вогневих рубежах, зосереджені на результаті, стрільці виконували визначені вправи. «Важливо бути спокійним, затамовувати подих, плавно натискати на спусковий гачок та правильно цілитись – і тоді обов’язково буде відмінний результат», - ділиться прапорщик Вадим Павлов з команди 3-ї бригади оперативного призначення.

На змагання всі військовослужбовці приїхали зі своє штатною зброєю \ Нацгвардія

«А ще – любити свою зброю, своєчасно її обслуговувати та дбайливо до неї ставитись», - додає старший солдат Анастасія Христофорова, яка проходить службу в батальйоні спеціального призначення військової частини 3035.

Перше місце зайняла команда 3-ї бригади оперативного призначення \ Нацгвардія

За підсумками дводенних змагань журі визначило найвлучніших гвардійців з військових частин Східного ОТО. «Перше місце зайняла команда 3-ї бригади оперативного призначення, на другому місці – військова частина 3057, третє місце за командою 5-ї Слобожанської бригади», - зазначив головний суддя змагань підполковник Віталій Бухарінов.