Астрологи розповіли, що на нас чекає у квітні / фото з відкритих джерел

Астрологи у другому місяці весни 2019 року радять займатися собою, а також не упускати можливостей, які будуть траплятися.

Уважність — головна зброя будь-якого мисливця за везінням у квітні, пише SlovoFraza.

Овен

Загалом цей місяць для Овнів буде дуже позитивним, вкрай вдалим та наповнить життя цих людей сенсом. Розпочнеться квітень з енергетичного сплеску, який вимагатиме від представників цього знаку більше динаміки та мотивації. Овнам можна буде братися за будь-які справи, розв'язувати будь-які проблеми, гнатися за любовним або фінансовим щастям. Овнам доведеться у кінці квітня трохи зменшити темп, тому що зірки й планети змінять настрій на нейтральний. З 20 березня варто користуватися тактикою хижака — потрібно вишукувати можливості, але не бігти попереду паровоза.

Відео дня

Тілець

Тільцям необхідно встигнути зробити всі основні справи до 19 числа. Після 19 березня планети й зірки стануть менш позитивними. Розпочнеться період, у який можлива поява нових негараздів й проблем. Щоб це не зруйнувало віру в себе, їм необхідно не відкладати рішення на потім. До 19 числа потрібно постаратися вирішити всі найважливіші проблеми, щоб кінець місяця присвятити розміреній роботі та відпочинку. В останні дні квітня краще більше відпочивати й не тиснути на газ. Незважаючи на негативний настрій зірок та планет, можливі доленосні зустрічі.

Близнюки

Представникам цього знаку в квітні варто віддати себе повністю справам фінансової сфери. Їхнє перебування в серйозному дисонансі викличе такі побічні ефекти, як забудькуватість і перепади настрою. Друга половина місяця пройде стабільно, вдасться розв'язати важливі проблеми, з якими доведеться зустрітися до 16 числа. У спілкуванні з людьми варто пам'ятати про те, що не можна давати нікому порожніх обіцянок. Обман і лицемірство — найстрашніші вороги везіння. Трохи самокритики, а також здорового розрахунку піде на користь Близнюкам.

Рак

Ракам варто звернути увагу на період після 10 квітня. У настрої планет почнеться хаос, який позначиться на всіх сферах життя. Після 10 числа краще займатися тільки злободенними проблемами й обов'язками. Перші десять днів квітня будуть позитивними та продуктивними, тож можна встигнути все зробити заздалегідь, щоб потім не довелося розгрібати проблеми у період, коли хочеться відпочивати та розслаблятися. Спокійні домашні клопоти у квітні допоможуть Ракам уникнути депресій й апатії.

Лев

Необачні вчинки для Лева не несуть у собі потенційної небезпеки. Це зовсім не означає, що потрібно бігти в казино грати в рулетку та ставити на кін квартиру. Поспішне ухвалення рішення буде корисним тільки у помірних кількостях і в усьому, що стосується любові, стосунків або спілкування. З 20 квітня Левам потрібно бути більш послідовними і спиратися у всьому на здоровий глузд. В інший час варто не боятися йти вперед і боротися за своє щастя будь-якими методами. Це не час для сентиментальності. Світле майбутнє вже наступає — потрібно лише простягнути руку, щоб торкнутися його.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши три знаки Зодіаку, яким пощастить

Діва

Після 16 квітня буде простіше володіти собою та контролювати ситуацію, тому що енергетичний фон вирівняється, стане більш сприятливим. Навіть у цьому випадку астрологи радять не братися за все одразу, а зберігати послідовність дій. Також фахівці рекомендують у квітні навчитися говорити людям «ні». Допомога допомогою, але краще не розпилятися, перебуваючи у вельми скрутному становищі. Квітень — місяць, в якому на компроміси йти не можна. Це стосується компромісів з оточенням та із самими собою.

Терези

Терезам до 19 квітня потрібно встигнути зробити все найважливіше, тому що починаючи з 20 числа зірки та планети зіткнуться із занепадом енергетики. Цей місяць відзначиться великими злетами й серйозними падіннями. Останніх вдасться уникнути тільки при наявності здорового глузду й обережності. Астрологи радять представникам цього знаку не ділитися своїми планами. Квітень краще присвятити отриманню нових знань. Перевіряти їх на практиці буде зарано, але при наявності позитивних умов можна ризикнути. Корисним буде також самоаналіз. Терезам потрібно зрозуміти, що вони не ідеальні й мають деякі аспекти поведінки, які можна було б поліпшити. Прагнення стати кращою версією себе окупиться сповна.

Скорпіон

Скорпіонам необхідно буде допомагати близьким і друзям у міру можливостей, але уникати при цьому фанатичного альтруїзму. Жодних крайнощів, це дуже стабільний час, в який Скорпіони можуть знайти щастя і стати тими, ким давно мріяли. Можна сміливо починати важливі проекти, обирати новий шлях у звичних справах, змінювати роботу, знайомитися з людьми. Це ідеальний час як для фінансових справ і роботи, так і для любовних пригод. Непередбачувані перепади настроїв практично виключені, тому що планети будуть перебувати в повній гармонії один з одним. Скорпіони знайдуть можливість зосередитися на інтелектуальній роботі. 

Стрілець

10 квітня відбудуться важливі зміни в настрої планет. Вони призведуть до появи нової мотивації, нових можливостей, а також нових проблем. Стрільцям потрібно ступити на творчий шлях, наповнений добром і бажанням допомагати. У справах кар'єри і бізнесу Стрільцям не зашкодить холоднокровність, розважливість і навіть хитрість. У разі появи будь-яких дилем на життєвому шляху цим людям варто робити вибір на свою користь, тому що бути хорошими для всіх і залишатися на вершині одночасно не вийде.

Козеріг

Козерогам вдасться знайти своє призначення у квітні, але для прискорення цього процесу краще скористатися трьома духовними способами. Взагалі квітень буде одним з найбільш спокійних для Козерогів місяців у всьому 2019 році. Це дуже позитивний час, в який не можна втрачати ні хвилини: навіть мінімальної мотивації буде достатньо для найкращих результатів. Цим людям не завадить рішучість, якої ніколи не буває замало. Позитивні надмірності хороші, а от негативні звички краще не зводити в абсолютну ступінь. У стосунках з людьми Козерогам допоможе щирість, відсутність злоби й заздрості. Не потрібно нікому вставляти палиці в колеса, адже зло і негативні емоції мають властивість повертатися.

Водолій

Водоліям астрологи рекомендують зберігати послідовність дій, не стрибати від одного завдання до іншого. Потрібно також прислухатися і придивлятися до дрібниць, до порад людей. На горизонті можуть виникнути завдання і проблеми, з якими допоможуть впоратися боржники Водоліїв. Настав час нагадати людям про те, що колись вони отримували допомогу. В любовній сфері можливе досягнення успіху для тих, хто поки самотній. Водоліям, які у пошуках, можна скористатися гороскопом знайомств, щоб дізнатися, як складуться їхні майбутні стосунки. А ось заздрісні Водолії можуть втратити друзів і товаришів. Ліками проти таких бід стане прагнення підвищити свою самооцінку.

Риби

Рибам астрологи радять зосередитися на любовній сфері життя. Що стосується взаємин з людьми в цілому, то Рибам краще не перекладати відповідальність на інших. У квітні недоброзичливці можуть розпускати чутки про близьких, тож не варто вірити вигадкам малознайомих людей. Астрологи радять частіше звертати увагу на дрібниці, а також боротися з імпульсивністю. Іноді потрібно бути прикладом для наслідування. Вплив космосу на життя представників цього знаку буде дуже позитивним, особливо в першій половині квітня.