Зайцевій та Дронову дали по 10 років в'язниці / Фото NewsRoom

У провадження Харківського апеляційного суду надійшла кримінальна справа за обвинуваченням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова за фактом трагічної ДТП у Харкові в жовтні 2017 року.

Читайте такожАварія у Харкові із шістьма жертвами: екс-адвокат Зайцевої прокоментувала апеляцію на вирок суду

Про це 1 квітня повідомляє прес-служба суду. "Протоколом автоматичного розподілу судових справ визначено колегію суддів Харківського апеляційного суду, яка розглядатиме справу. Головуючий у справі – суддя Володимир Протасов, судді: Олена Грошева і Вікторія Яковлева", – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Апеляційні скарги на вирок Київського районного суду міста Харкова подані Оленою Зайцевою, її захисником Юлією Плетньовою та захисником Геннадія Дронова, Сергієм Перепелицею. 

Як повідомлялося, вирок у справі про аварію на Сумської Київський райсуд Харкова виніс 26 лютого. Обох обвинувачених - Геннадія Дронова та Олену Зайцеву - засудили до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керування на три роки.

26 березня стало відомо, що фігурантка смертельної аварії з шістьма жертвами у Харкові Олена Зайцева оскаржила вирок суду.

Нагадаємо, ДТП сталася 18 жовтня 2017 року. В результаті аварії загинули шість осіб, ще стільки ж отримали травми.