Павловський заарештований 12 листопада 2018 року / фото УНІАН

Заарештованого за підозрою у співучасті у вбивстві херсонської активістки та чиновниці Катерини Гандзюк Ігоря Павловського планують випустити з-під варти під домашній арешт.

Про це сьогодні з посиланням на джерела повідомила спільнота "Хто замовив Катю Гандзюк?" на сторінці в Facebook.

Читайте такожУ Херсоні на Мангера знову одягли електронний браслет

Відео дня

"Сьогодні відбудеться засідання суду, під час якого одному з організаторів вбивства Катерини Гандзюк, Ігорю Павловському, будуть змінювати запобіжний захід. Адвокати Павловського просять змінити утримання під вартою на домашній арешт. Прокуратура, очевидно, не стане сильно заперечувати", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в разі, якщо Павловського дійсно відпустять, можна очікувати два варіанти розвитку події.

"1. Павловського змушують змінити свідчення. Наприклад, той же Мангер. 2. Павловського "прибирають". Наскільки нам відомо, він і зараз хворий. Отже, вбити його і списати все на поганий стан здоров'я замовникам нічого не завадить... Знову збираються тихо "злити", - відзначили активісти.

Як повідомляв УНІАН, за інформацією ЗМІ, гроші за напад на Гандзюк підозрюваного в замовленні злочину нібито передавав Ігор Павловський - помічник народного депутата від "БПП" Миколи Паламарчука. Павловський за підозрою у співучасті у вбивстві Гандзюк заарештований 12 листопада 2018 року.