Астрологи розповіли, що на нас чекає до серпня 2019 / фото з відкритих джерел

Ретроградний Юпітер триватиме з 10 квітня по 10 серпня 2019 року, розповідають астрологи.

Планета розгорнулася 10 квітня під знаком Стрільця, що віщує перспективні можливості у сфері кар'єри, стосунків та духовного зростання, йдеться в прогнозі астрологів SlovoFraza.

"Аж до 10 серпня 2019 року триватиме позитивний вплив ретроградної планети, який допоможе в подоланні проблем, що хвилюють, розширенні спектру можливостей, набуття якоїсь стабільності і закладці твердого фундаменту. У момент розвороту Юпітер максимально просунеться вперед, тому з 10 квітня по 10 серпня можливі максимальні успіхи й досягнення. Головна порада астрологів для кожного знаку Зодіаку — зібрати всю волю в кулак і рухатися до наміченої мети, не звертаючи уваги на негативні тенденції", - йдеться у прогнозі.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи назвали знаки Зодіаку, яким пощастить

Як ретроградний Юпітер вплине на знаки Зодіаку

Раки, Стрільці і Риби з 10 квітня по 10 серпня можуть відчувати невпевненість у своїх силах, неуважність або, навпаки, необґрунтовану самовпевненість. Привернути у своє життя щастя в цей час буде непросто, адже на представників цих знаків чекають емоційні гірки. Якщо вони будуть готові вчитися, змінюватися і грати за правилами Всесвіту, то планета-покровитель відповість підтримкою, подарувавши шанс спростити своє життя, повернутися до минулих помилок і виправити їх, кажуть астрологи.

Ретро-Юпітер змусить Раків, Стрільців і Риб проаналізувати своє минуле: щось виправити, а щось залишити в ньому назавжди. Для них це час занурення в себе, період духовного зростання і пошуку відповідей на питання. Якщо в минулому були упущені якісь шанси, то Юпітер дозволить взяти своє сповна.

Найскладніше буде Тільцям, Скорпіонам і Козерогам. Сплеск активності антагоніста віщує шквал емоцій, який накриє їх і поведе не туди. Астрологи радять не поспішати з прийняттям рішень, не покладатися на інтуїцію, а використовувати свій минулий досвід при вирішенні масштабних завдань. Період ретроградності Юпітера не буде кризовим, але вимагатиме від цих знаків обачності, обережності та ретельного аналізу подій. Приймати рішення в цей час слід обдумано, не піддаючись емоційним поривам, інакше потік невдач затягне на дно.

Астрологи також повідомляють, що з 10 квітня по 10 серпня багато справ можуть бути поставлені на паузу, що виведе з рівноваги. Однак буде шанс повернути все. Якщо представники цих знаків почнуть керувати своїм настроєм, то не тільки позбудуться проблем, але і зроблять своє життя кращим, заспокоюють астрологи.

Користь для себе від ретроградного Юпітера зможуть отримати Овни, Леви таВодолії. Вони зможуть виправити помилки минулого, вийде знайти своє місце в житті, розширити можливості, пустити сили на тренування талантів та здібностей, які дозволять досягти успіху в майбутньому.

Період ретроградності Юпітера для Овнів, Левів і Водоліїв — час нових відкриттів, прозрінь і самовдосконалення. У цей час будуть отримані багато відповідей на давно поставлені запитання, а події минулого зберуться в цілісну картину. Це шанс розставити все по своїх місцях, причому як у власних думках, так і у власному житті, йдеться в прогнозі.

Близнюків, Дів і Терезів з 10 квітня по 10 серпня 2019 року чекає хаос. Події будуть складатися непередбачувано, але лише для того, щоб вивести представників цих знаків на пряму дорогу. Астрологи радять їм менше мріяти про майбутнє і більше озиратися в минуле — це потребує детального аналізу, щоб з численних варіантів обрати єдино правильний. Найголовніше — розібратися зі своїми бажаннями і зрозуміти, чого ви чекаєте від життя.

Юпітер посилить такі якості, як імпульсивність, егоцентризм, консерватизм, надмірна самовпевненість. Саме з цим треба боротися усіма доступними способами. Важливо не дивитися на свої провали як на щось жахливе і не шукати винних, тому що Юпітер буде готувати до чогось більшого, особливого і дуже важливого.