Пугачова під час шлюбу з Кіркоровим пережила викидень / фото Dni.Ru

Заради кар'єри Примадонні довелося пожертвувати найдорожчим: на піку слави Алла Пугачова зробила аборт, про що згодом сильно пошкодувала.

Після цього у співачки виникли проблеми зі здоров'ям, пише "СтарХіт", посилаючись на передачу "Засновано на реальних подіях", яка нещодавно вийшла в ефірі росТБ. Лікарі навіть поставили артистці невтішний діагноз - "безплідність".

Читайте такожЮвілейний концерт Алли Пугачової може обернутися грандіозним скандалом

Відео дня

"Здавалося, що з часом вона змирилася з цим, але кілька років тому у Примадонни знову виникло сильне бажання стати мамою. На той момент вона була одружена з Філіпом Кіркоровим. Заради досягнення бажаного Алла Борисівна зверталася до найкращих лікарів, і, несподівано для неї самої, старання увінчалися успіхом: співачка завагітніла", - розповідають ЗМІ.

Але, як виявилося, радість зірки була недовгою — стався викидень, артистка впала в депресію.

"Був би хлопчик", — ділилася вона після трагедії та з сумом додавала: "Якщо нічого не вийде, буду народжувати пісні", - пише "СтарХіт".

Раніше в мережі з'явилися кадри з репетиції ювілейного концерту Алли Пугачової. На них Примадонна з'явилася з новою зачіскою - прямим чубчиком і подовженим каре. Також вона повернулася до природного кольору волосся.