У фінал вийшли по одному учаснику з кожної команди / фото instagram.com/goloskrainy_official

У неділю, 14 квітня, на каналі "1+1" відбувся другий прямий ефір проекту "Голос країни-9".

Під час півфіналу по два учасника з команди Тіни Кароль, Dan Balan, MONATIK і Потапа змагалися за можливість пройти до суперфіналу проекту. За його правилами, за результатами глядацького голосування до фіналу вийшли по одному учаснику з кожної команди.

Так, за результатами півфіналу у суперфінал з команди Dan Balan пройшла Оксана Муха, яка чуттєво заспівала композицію "Квітки Цісик" "Два кольори". А також вразила своїм виконанням у "вогняному" номері з тренером.

З команди Потапа за перемогу у фіналі побореться дівчинка з помідорного містечка Карина Арсентьєва, яка потрясла своїм виконанням пісні Уїтні Х'юстон "I have nothing" і влаштувала свято на сцені з тренером.

У команді MONATIK в наступний ефір потрапила Вікторія Олійник, яка зачарувала своїм ніжним виконанням пісні В'ячеслава Хурсенка "Соколята". Також, попри недавню травму, учасниця запалила з тренером під час виконання пісні Bruno Mars Uptown Funk.

У Тіни Кароль в наступний раунд потрапив Андрій Хайат, який переспівав хіт своїх конкурентів з нацвідбору на "Євробачення-2019" групи KAZKA "Плакала". А також разом з тренером Тіною Кароль, яка здивувала кардинальною зміною образу, виконавши пісню Ріанни Diamonds.

Виконавець вирвав перемогу завдяки рішенню глядачів у Девіда Аксельрода, який виконав легендарну пісню свого тестя Миколи Мозгового "Минає день".

Також варто відзначити, що своїми виступами глядачів півфіналу порадували екс-учасниці проекту "Голос країни" Христина Соловій і Tayanna, а також зачитала реп на сцені шоу інтернет-зірка аlyona аlyona.