Астрологи розповіли, що чекає на нас на цьому тижні / фото з відкритих джерел

Скорпіона на цьому тижні чекає додатковий заробіток, а Діву — великі справи, обіцяють астрологи.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає кожен зі знаків Зодіаку на цьому тижні, 15 - 21 квітня.

ОВЕН. Абсолютно несподівану можете отримати пропозицію, яка змусить по-іншому поглянути на своє оточення, переглянути свої стосунки з деякими знайомими. Ці зміни в найближчому майбутньому чинитимуть позитивний вплив на вас.

Відео дня

ТЕЛЕЦЬ. Будьте готові до того, що доведеться розраховувати виключно на себе, особливо у фінансових питаннях. З одного боку, це нелегко, але з іншого — отримаєте безцінний досвід і будете готові до будь-якого повороту долі. Важливо не ризикувати без особливої необхідності.

БЛИЗНЮКИ. Чудовий період очікується для вас. Можете планувати завдання будь-якої складності, навіть такі, до яких ще зовсім недавно боялися підступитися. Вміння впоратися зі своїми почуттями допомагає вам завжди бути на коні, даючи відсіч будь-якому недоброзичливцю.

РАК. Слід дотримуватися тільки творчого мислення, хоча іноді й буде виникати бажання одним махом покінчити з усіма негараздами, зруйнувавши вже сформований стереотип. Час для таких кардинальних рішень ще не настав.

ЛЕВ. Намагайтеся забути все погане, не ховати в душі образу, яка шкідлива в першу чергу для вас же самих. Прислухайтеся виключно до власного внутрішнього голосу, ігноруючи поради доброзичливців. Не будьте занадто довірливі в розмові з малознайомими людьми.

Читайте такожГороскоп на весну-літо 2019: астрологи назвали знаки Зодіаку, яким пощастить

ДІВА. Гороскоп не рекомендує залишати на завтра те, що можна зробити сьогодні. Ця істина актуальна для вас, як ніколи раніше. Тож мобілізуйте всі свої сили та здібності на великі справи. Про відпочинок подумаєте потім.

ТЕРЕЗИ. Вельми важливо для вас зараз поставити перед собою конкретну мету і йти до неї, не розмінюючись на дрібниці та не відволікаючись. Непогано б зайнятися благоустроєм власного будинку, адже комфорт — важлива складова внутрішньої рівноваги та гарного настрою.

СКОРПІОН. Не виключена ймовірність того, що зможете знайти джерело додаткового заробітку, що, звичайно ж, внесе приємні зміни у ваше життя. У вільний час займіться самовдосконаленням, вивченням різних практик.

СТРІЛЕЦЬ. Постарайтеся зробити так, щоб витягти з угоди, яку будете укладати, не тільки матеріальну вигоду, але й моральне задоволення. Люди, з якими доводиться працювати, не повинні відчувати вашого тиску або переваги.

КОЗЕРІГ. Сприятливий час настає для тих представників знаку, які проявлять цілеспрямованість, терпіння, такт, готовність до компромісу. Дружня допомога, швидше за все, знадобиться вам у важливій справі, не варто від неї відмовлятися.

ВОДОЛІЙ. Проявляючи свої емоції та почуття, не забуваймо, що вони можуть бути сприйняті іншими людьми зовсім не так, як ви розраховували. Зараз для вас краще не робити рішучих кроків, нехай все йде своєю чергою.

РИБИ. Проблеми не повинні стати для вас головним завданням. Про себе не варто забувати, інакше ризикуєте опинитися в неоднозначному становищі, вихід з якого може виявитися досить складним. Любіть себе такими, якими ви є.