Астролог обіцяє позитивний початок тижня / фото rabstol.net

Астролог Влад Росс розповів, чого очікувати від зірок 15-21 квітня.

"15-16 квітня буде зберігатися хороший період. Він буде відзначений натхненням і внутрішнім піднесенням. Меркурій у Рибах – це завжди знак любові, творчості, відкриттів, віри, надії та мистецтва. У ці дні буде спостерігатися надзвичайний підйом, так і, в принципі, сприятлива ситуація", - зазначив астролог у коментарі "Главреду".

За словами Росса, 17 квітня Меркурій вийде зі знака Риб, і в нього увійде діловий та швидкий Овен.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

"Це означає, що з 17 квітня і до кінця місяця вдалими будуть різного роду угоди, покупки, можна буде налагодити підприємницьку діяльність. "Прийшов, побачив, переміг" – таке правило буде працювати в цей період", - пояснив він.

Астролог застеріг від небезпек у кінці тижня.

"18-21 квітня утворюється жорсткий аспект між Марсом і Нептуном, а це значить, що в цей час можуть виникати різного роду революційні ситуації в різних країнах, маніяки або смертники можуть щось або когось підривати. Взагалі, це несприятливий час для релігійних заходів", - зазначив Росс.

Що стосується 21 квітня - дня, коли в Україні проходитиме другий тур президентських виборів, то астролог запевнив, що все мине спокійно.

"У цей день Венера увійде в зодіакальний знак Овна. Овен – це завжди символ чогось нового, абсолютно незвіданого, а Венера – це любов. Все це говорить про те, що українці не будуть розчаровані другим туром", - сказав він.