Кіркоров прийшов на ювілейний концерт Пугачової / фото instagram.com/fkirkorov

Колишній чоловік співачки Алли Пугачової, епатажний співак Філіп Кіркоров розповів про спільне життя з артисткою і про стосунки з нею сьогодні.

Екс-чоловік Примадонни зазначив, що дуже поважає свою зіркову колишню дружину, пише "Собеседник".

Читайте такожАлла Пугачова шокувала публіку худорбою та провокаційними позами (фото)

Відео дня

"Алла останнім часом говорить про мене з гумором. Коли їй нагадують про те, що Кіркоров її досі кохає – вона відмахується. "Він любить тільки себе!" Ну, і чудово, що вона так каже! У кожного свій погляд на життя. Це зовнішня оболонка й фантик. Ви ж не знаєте, що всередині і які у нас стосунки з Аллою, коли немає камер і нікого навколо", – зазначив Кіркоров.

Також артист зазначив, що вони не збираються розповідати про своє ставлення один до одного.

"Ви навіть не припускаєте, а ми не збираємося цим ділитися і розповідати про своє ставлення один до одного. Кожен з нас існує у світі так, як вважає за потрібне. Але це не означає, що так і є", – зазначив співак.

За словами Філіпа, Алла останнім часом дуже змінилася: її вже давно не радують галасливі вечірки й дорогі подарунки, вона живе у своєму світі, куди намагається не пускати сторонніх.

Раніше повідомлялося, що бенкет на честь свого 70-річчя Алла Пугачова влаштувала в елітному ресторані на Рубльовці в Москві.