Андрій Данилко, який виступає за сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, розповіла, що його найбільше дратує на Євробаченні-2019, яке відбувається в Ізраїлі.

Читайте такожЄвробачення 2019: хто виступатиме у іншому півфіналі - пісні учасників (відео)

Відео дня

"Знаєте, мені це не смішно. Здається, ведуча не думала, про що питає. Ну що за питання: "А що це у вас на голові"? Звичайно ж, відро. Не видно, що це зірка?! Ніби вперше. Дивно. Або кажуть мені: "Хочемо одягнути зірку Сердючки собі на голову". Я їм пояснюю: "Розумієте, зірка у Сердючки на голові - це її голова. Це не шапка". Це те ж саме, що я попрошу у вас вашу голову поносити на вихідні. Що за дурість!

Такі моменти дратують. Але що мене напружує шалено, так це те, що вони думають, що я так в житті ходжу. Їм здається, зірка на голові - це легко, вони не розуміють, що цього персонажа грає жива людина. Так само, як і Інна - маму Сердючки. Виступати в таких костюмах, як ми з Інною, з накладними животами або цицьками дуже важко. Тим більше, в Ізраїлі, де стоїть спека", - розповіла Сердючка в інтерв'ю kp.ua.

Як повідомляв УНІАН, раніше Андрій Данилко, відомий за образом Вєрки Сердючки, показав свою команду та образи для виступу на Євробаченні-2019 в Тель-Авіві. В цьому році Данилко запрошений в якості спеціального гостя виступить на одному з етапів конкурсу.