Солістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Зарицька - зразкова сплатниця податків.

Таку заяву kp.ua зробили представники колективу після звинувачень фіскальних служб у тому, що вокалістка приховує свої доходи.

Читайте такожПародія на хіт гурту KAZKA "Плакала" про аварійний стан доріг Львівщини підкорює мережу (відео)

"Євген Бамбизов опублікував неправдиву інформацію. Серед "зірок, які далеко не завжди виступають зразковими платниками податків" він вказав ім'я Олександри Зарицької - солістки гурту KAZKA. У той час як Олександра чесний платник податків, і всі її доходи оподатковуються згідно з чинним законодавством України. Хочемо звернути увагу державних органів на те, що поширення дезінформації ганьбить репутацію, честь і гідність артистів. На наш погляд, важливо утримуватися від оціночних суджень осіб, які обіймають такі високі посади. Навіть на своїй особистій сторінці необхідно усвідомлювати відповідальність за поширення неправдивої інформації і вибір помітних заголовків, властивих жовтій пресі", - сказав менеджер гурту KAZKA.

Як повідомляв УНІАН, раніше днями в.о. заступника голови Державної фіскальної служби Євген Бамбизов опублікував допис, в якому розповів, хто з зірок задекларував незначні доходи, у розмірі кількох сотень чи навіть десятків гривень. У їхньому числі опинилася і Олександра Зарицька.

У своєму дописі Бамбизов також відзначив і примірних зірок-платників податків. За підсумками 2018 року вони задекларували десятки мільйонів гривень доходів, податків і коштів військового збору.