Страшна аварія сталася в 2017 році / фото npu.gov.ua

У Харкові адвокат засудженого у справі про криваву ДТП на Сумської Геннадія Дронова Сергій Перепелиця подав виправлену апеляцію скаргу.

Читайте такожАварія у Харкові із шістьма жертвами: у справі Зайцевої-Дронова стався новий поворот

Про це він повідомив журналісту NewsRoom під час телефонної розмови. "Так, ми це зробили ще у п'ятницю. У скарзі, яку залишили без розгляду, йшлося про виправдувальний вирок, але нам сказали, що потрібно просити про закриття провадження у зв'язку з відсутністю складу злочину. Це ми й виправили. Зазначу, що стан Геннадія не покращується", - стверджує адвокат.

Відео дня

Зазначимо, що у прес-службі апеляційного суду повідомили, що жодної інформації про долю документа у них поки немає: мовляв, скарга могла надійти через канцелярію і ще не встигла потрапити до судді. До речі, документ має бути розглянутий протягом трьох робочих днів.

Нагадаємо, Харківський апеляційний суд призначив на 14 серпня розгляд справи Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, засуджених до 10 років позбавлення волі за звинуваченням у смертельній ДТП у Харкові.

Довідка УНІАН. 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого перебував 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. Унаслідок ДТП на місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

26 лютого 2019 року Київський районний суд Харкова визнав Дронова та Зайцеву винними у скоєнні ДТП і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 10 років кожного. Захисники Зайцевої та Дронова подали апеляційні скарги на вирок суду.