Продаж квитків на поїздки в Крим запланована з жовтня / фото twitter.com/KrimRt

Рух  залізничною частиною незаконно побудованого Кримського моста, який поєднав окупований півострів з Краснодарським краєм, орієнтовно відкриється 9-10 грудня.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на відповідь в. о. гендиректора підприємства "Кримська залізниця" (КЖД) Василя Назаряна. Зазначається, що продаж квитків на поїздки в Крим запланована з жовтня, за 45 діб до відкриття руху.

Відео дня

Читайте такожАктивно стрибали: новий пішохідний міст у Києві тріснув за добу після відкриття (фото)Повідомлялося, що відкриття залізничного сполучення намічено на грудень 2019 року. Водночас так званий глава Криму Сергій Аксьонов сказав, що темпи робіт на залізничній частині Кримського моста дозволяють розраховувати, що поїзди на півострів підуть раніше зазначеного терміну.

"Планується запуск руху поїздів по мосту через Керченську протоку орієнтовно 9-10 грудня 2019 року. Відкриття продажу квитків на залізничні маршрути, які будуть проходити через Кримський міст, планується за 45 діб до відкриття руху пасажирських поїздів", - йдеться у відповіді.

Про ціну на квитки не повідомляється. У КЖД також зазначили, що перші два потяги будуть відправлені за напрямом Севастополь - Санкт-Петербург і Сімферополь - Москва.