Поліцейські повернули дівчину матері та провели з ними профілактичну бесіду / od.npu.gov.ua

В Одеській області поліція знайшла одну з школярок, яка зникла 15 червня.

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області.

«Неповнолітня Анна Степаненко, яка зникла в селі Шевченкове Кілійського району Одеської області, попрямувала на прогулянку до парку і дві доби була відсутня, її знайшли співробітники поліції. Вона була в сусідньому селі, куди приїхала до своєї подруги», - повідомили у відділі.

Відео дня

Відзначається, що за час відсутності 14-річної Ганни вдома жодних протиправних дій стосовно неї скоєно не було.

Поліцейські повернули дівчину матері і провели з обома профілактичну бесіду. З дочкою - про неприйнятну поведіку, а з матір'ю - про невиконання батьківських обов'язків належним чином.

Читайте такожШахрай та гучний крик: загадкове зникнення 11-річної дівчинки на Одещині обростає новими подробицями (фото)

Таким чином, благополучно завершився пошук однієї з двох неповнолітніх, які зникли в Одеській області за кілька останніх днів.

Спецоперація з пошуку розшукуваної 11-річної Даші Лук'яненко з Іванівського району триває вже п'яту добу.

Як повідомляв УНІАН, напередодні поліція Одеської області оголосила в розшук 14-річну жительку Кілійського району Ганну Степаненко.

Крім того, в Іванівському районі Одеської області проходить спецоперація з розшуку 11-річної дівчинки, яка зникла вдень 13 червня по дорозі на заняття танцями. 17 червня поліція затримала шахрая за вимагання 10 тис. дол. у батьків зниклої дівчинки.