Депутати вимагають у Зеленського застосувати смертну кару до вбивці Дарини Лук'яненко / facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Депутати Ананьївської міської та районної рад написали листа до президента України Володимира Зеленського з вимогою застосувати смертну кару до вбивці 11-річної Даринки Лук'яненка.

Читайте такожОдносельчани підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко прагнуть самосуду (відео)

Також вони вимагають застосувати аналогічне покарання до поліцейського, який вистрелив у 5-річного Кирила Тлявова, внаслідок чого хлопчик помер у лікарні.

Відео дня

Фото листа з підписами депутатів опублікував на своїй сторінці у Facebook депутат Ананьївської районної ради Володимир Сєдов.

"Депутати Ананьївської міської та районної рад, керівники підприємств, громадяни міста звернулися до Президента України Володимира Зеленського, Генерального прокурора України Юрія Луценка, міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова щодо смертної кари для нелюдей, які вбили 5-річного Кирила Тлялова та 11-річну Дар'ю Лукяненко", - написав Сєдов.

фото Facebook

Як повідомляв УНІАН, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому Київської області двоє патрульних напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, розташованих у місці, де могли перебувати люди. Вони влучили у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.

Читайте такожВбивство 11-річної дівчинки на Одещині було вчинено на сексуальному ґрунті – поліція (відео)

13 червня по дорозі на заняття танцями в смт Іванівка на Одещині зникла 11 річна Дарина Лук'яненко. З того дня дитину розшукували сотні людей – співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, в спецоперації були задіяні водолази, а також авіація.

19 червня при відпрацюванні території в с. Іванівка поліцейські провели невідкладний обшук в одному із домоволодінь селища. В результаті було виявлено тіло зниклої дівчинки. Згодом правоохоронці затримали підозрюваного у її вбивстві місцевого жителя.