Стерненко зазначив, що акцію планують провести у той же час / фото: Нацполіція

Активісти скасували акцію протесту під будівлею телеканалу "112 Україна", яку планували провести у зв’язку з анонсованим показом фільму "Нерозказана історія України".

Про це заявив один з організаторів акції, керівник НГО "Небайдужі" Сергій Стерненко на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі, оскільки вночі... обстріляли телеканал "112", повідомляю що акція, запланована на 18:00 біля "112", скасовується. Ми не можемо ризикувати життями одне одного і не маємо права допустити загибель чи поранення людей", - написав він.

Стерненко зазначив, що акцію планують провести у той же час, але вже під будівлю СБУ на Володимирській, 33.

Читайте такожБудівлю телеканалу "112 Україна" в Києві обстріляли з гранатомета (фото, відео)

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 13 липня, вночі у Києві невідомі обстріляли з гранатомета будівлю телеканалу "112 Україна". У поліції подію кваліфікували як терористичний акт та оголосили про проведення спецоперації із затримання стрільця.

На початку липня телеканал "112 Україна" анонсував показ фільму Олівера Стоуна "Нерозказана історія України" як "документальну стрічку, присвячену подіям в нашій країні, починаючи з 2013 року і донині". Фільм планують показати 16 липня.

Нацрада з телерадіомовлення заявила, що здійснюватиме моніторинг анонсованого показу фільму і за наявності порушень норм законів "Про телебачення і радіомовлення" і "Про інформацію" ініціюватиме позапланову перевірку мовника і застосування відповідних санкцій, які передбачені законодавством.