У справі про загибель Кирила фігурують четверо осіб / фото: UAportal

Сьогодні, 18 липня, суд розглянув клопотання прокуратури області про обрання третьому підозрюваному в справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова у Переяслав-Хмельницькому Київської області.

Про це інформує прес-служба прокуратури Київської області.

Читайте такожВбивство хлопчика під Києвом: за результатами службового розслідування звільнено шістьох поліцейських

Відео дня

Так, суд задовольнив клопотання прокурора й залишив підозрюваного під вартою строком на 60 діб.

Напередодні йому було повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної зброї). 

Як повідомляв УНІАН, 31 травня у Переяслав-Хмельницькому патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, розташованих у місці, де могли перебувати люди.

Вони влучили у 5-річного Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.

Патрульним оголосили підозру в грубому порушенні громадського порядку, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому групою осіб (п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 ККУ).

4 червня Голосіївський райсуд Києва обрав патрульним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою до 30 липня без альтернативи внесення застави.

Сьогодні, 18 липня, слідство у справі оголосило підозру четвертій особі – 16-річному неповнолітньому.