Сенцов вже міг завести собі Twitter / УНІАН

Одразу після звільнення Олега Сенцова з ув'язнення в РФ у мікроблозі Twitter з'явився акаунт на його ім'я.

Читайте такожСенцов зустрінеться зі своєю мамою найближчим часом

На Twitter Сенцова звернули увагу «Букви». Відмітки про підтвердження достовірності у акаунта поки немає.

Відео дня

У публікаціях акаунта від імені Сенцова висловлюється подяка всім, хто підтримував українця в період його перебування в РФ.

«Дякую усім за слова підтримки. Я з сім'єю. Трохи відпочину, відійду від усього цього і буду з кожним із вас. Нам ще багато працювати до повної перемоги», – йдеться в останньому на даний момент дописі.

Як повідомляв УНІАН, 7 вересня у рамках обміну утримуваними особами з РФ в Україну повернулися 24 українських військовополонених моряки та 11 політв'язнів: Роман Сущенко, Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Станіслав Клих, Микола Карпюк, Олексій Сизонович, Павло Гриб, Едем Бекіров, Євген Панов, Артур Панов.

Водночас в РФ повернули 35 осіб, про обмін яких просили росіяни. Всі вони були засуджені в Україні за різні злочини або є фігурантами кримінальних проваджень.

Олега Сенцова разом з Олександром Кольченком затримали у травні 2014 року. Російські силовики звинуватили їх в організації терактів в окупованому Криму. В серпні 2015 року російський суд засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Кольченко отримав 10 років колонії.