На думку деяких, ремонтувати по три вагони на рік – це надто повільні темпи / facebook.com/Ukrzaliznytsia

Українці активно обговорюють останню новину від «Укрзалізниці» про «модернізований плацкартний» вагон, висловлюючи невдоволення як результатами цієї модернізації і розміром витрат на неї, так і повільними темпами оновлення вагонів взагалі.

Читайте такожПідстаканники - все?: українські потяги хочуть позбавити головної "родзинки" (фото)Свої коментарі з цього приводу вони залишають під відповідним дописом на Facebook-сторінці «Укрзалізниці».

«Два вагони на всю країну? Вау, хлопці, та ви молодці!», «Добре! Але 3 вагони в рік... Серйозно?» і «Половина вікон замінені на абсолютно глухі пакети, а вентиляція зверху просто наглухо задраєна… Це поїздка 15 годин пекла (газові камери концтаборів просто відпочивають)», – пишуть користувачі.

Відео дня

А також висловлюють обурення умовами у вбиральнях вагонів: «Можна туалети типу «дірка в підлозі» поміняти заразом з розетками на щось більш притаманне 21 століттю?».

За словами пасажирів, в оновлених вагонах дуже спекотно / Скріншот

Свою думку з приводу цього у себе на сторінці в соцмережі висловив і колишній народний депутат Ігор Мосійчук: «Ремонтують лише по 3 вагони на рік. Тобто оновлення вагонів закінчать років так за 100. 10 мільйонів гривень і 3 плацкартних вагонів на рік!!! Вдумайтеся якими ж це пі*арасами треба бути, щоб так цинічно пиз*ити?!».

Екс-нардеп запропонував посадити "злодіїів з "Укрзалізниці" / Скріншот

Як раніше повідомляв УНІАН, «Укрзалізниця» показала плацкартний вагон після капітального ремонту.