Четверо постраждалих знаходяться у лікарні / фото УНІАН

В Одесі двох постраждалих внаслідок зіткнення автоцистерни та маршрутки, що сталось 21 вересня, перевели з реанімації до загальних відділень.

Читайте такожНелюдські умови у бараках і жорстоке побиття: на Одещині подружжя тримало сотню рабів (фото)

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заявила в. о. директора департаменту охорони здоров'я Одеської ОДА Оксана Рокунець-Сорочан.

Відео дня

За її словами, 21 вересня до Одеської обласної клінічної лікарні та Одеської міської клінічної лікарні №11 доставили чотирьох постраждалих. Одна людина була у вкрай тяжкому стані, двоє - у тяжкому, одна - в стані між середнім і тяжким ступенями тяжкості.

«Сьогодні в обласній лікарні двох людей перевели з реанімації до нейрохірургічного та травматологічного відділення. Одна людина - водій - продовжує перебувати в спецпалаті під охороною, в травматологічному відділенні. Його стан оцінюється як середнього ступеня тяжкості», - розповіла Рокунець-Сорочан.

Четверта постраждала - молода жінка - перебуває в МКЛ №11. Її стан стабілізувався, але залишається тяжким, жінка перебуває в реанімації.

Як зазначалось, усі четверо забезпечені необхідними медичними препаратами.

Як повідомляв УНІАН, 21 вересня в Овідіопольському районі Одеської області внаслідок зіткнення маршрутки та автоцистерни загинули 9 осіб, ще четверо госпіталізовані у тяжкому стані.

Водія вантажівки затримали. Сьогодні в Одеській області оголошено жалобу за загиблими.